Uusia tuulia Trigendan parissa

Esituotanto on saatu valmiiksi ja ensimmäinen sprintti on aloitettu. Projektilla on selkeä scope, jota ryhmä lähtee toteuttamaan. Ensimmäisen sprintin tavoitteena on tutustua ja hallita viitekehykset sekä kehittämiseen käytetyt tekniikat. Myös keskustelun sekä sovelluksen rakenne halutaan saada aloitettua. Tästä se lähtee!

Ensimmäiset viikot ovat edenneet mallikkaasti. Sovelluksen kehitysympäristö on saatu käyttöönotettua ja kehitys eteneekin jo hyvällä vauhdilla. Sovelluksen perusrakennetta ja toiminnallisuutta on saatu eteenpäin, eikä työskentely tunnu enää niin uudelta asialta. Ryhmä keskustelee päivittäin n. 9:00-15:00 Discord kanavalla, jossa kaikki ovat saatavilla kokoajan. Päätöksiä tai muutoksia ei tehdä yksin, vaan kaikesta keskustellaan porukalla. Ryhmähenki onkin ollut loistavaa, eikä huumoria puutu. Siis positiivisin mielin eteenpäin!

Categories:

Tags:

2 Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *