Homma etenee

Edellisestä päivityksestä onkin aikaa, sillä projekti on jo puolivälissä. Sprinttejä on nyt yhden sijaan takana kolme ja sovellusta on myös ehditty demoamaan ja testaamaan. Sovellus on edennyt siihen vaiheeseen, että keskustelu pystytään käymään alusta loppuun asti. Myös etusivua, infosivua sekä koko sovelluksen responsiivisuutta on ehditty muotoilemaan. Demon ja testauksen perusteella olemme saaneet hyvää palautetta sovelluksen toiminnallisuudesta, sekä yleisilmeestä.

Tyytyväisyyttä on lisännyt myös se, että olemme päässeet aktiiviseen keskusteluyhteyteen Trigenda OY:n kanssa. Heiltä olemme saaneet rakentavaa palautetta, ohjeistusta ja kehuja, jotka ovat edistäneet toimintaamme huomattavasti. Jatkossa sovelluksen visuaalista ilmettä tullaan yhdentämään fyysisen tuotteen kanssa sekä kirjautumis-ja rekisteröitymisominaisuudet tullaan lisäämään lopulliseen versioon. Haluamme myös mahdollistaa useiden korttisarjojen lisäämisen sovellukseen. Olemmekin ottaneet näiden ominaisuuksien mahdollistamisen aktiivisen sprintin tavoitteeksi.

Kuitenkin projektin edettyä jo puoliväliin, olemme joutuneet toteamaan, että kaikki alussa kaavaillut ominaisuudet eivät tule ehtimään lopulliseen TC:n demoon. Nämä ominaisuudet olemmekin asettaneet ns. ”iceboxiin”, odottamaan jatkokehitys-aikaa. Projektin jatkamisesta TC:n jälkeen on kuitenkin jo käyty keskusteluja, joten myös sovelluksen tulevaisuus näyttää valoisalta. Projektin edetessä ryhmän yhteishenki on ainoastaan lisääntynyt, eikä työ ole enää pitkään aikaan tuntunut työltä. Sovellusta halutaan kehittää ja siihen panostetaan kaiken aikaa.

Categories:

Tags:

No responses yet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *